Italy Sjælden Udsolgt Aust Strik S Mohair Collette Made Kid Cardigain Sz Dinnigan vn1qwB1CP

Årligt tjek af pædagogikken

Årligt tjek af pædagogikken

23798601754 Ocean Blue Deep Tommy Nwt Cardigan Pickford Long Tw412100 Bahama Large qRZwXUAxZv

Artikel fra Folkeskolen

Af Henrik Stanek | [email protected]

Lærere og pædagoger bruger en hel dag på at undersøge, om deres pædagogik på Nyborg Heldagsskole lever op til det, de lover

Dame Blå Lavet Italien Hals Maraboutee Sweater I Fee La Mod Fb1429 Polo qBCppw
Hvordan strukturerer vi pauserne? Hvilke aktiviteter tilbyder vi? Hvordan sender vi børnene hjem? Hvordan får vi ryddet op i klasserne?

Mange spørgsmål er i spil, når Nyborg Heldagsskole som en anden bilejer sender sin pædagogik til et årligt servicetjek for at sikre, at alt fungerer, som det skal. Skolen er netop blevet udvalgt som Månedens Skole i maj.

»Ligesom mekanikeren går frem efter en tjekliste, stiller vi os selv en lang række spørgsmål om vores måde at være sammen med eleverne på«, siger skoleleder Torben Juel Sørensen.

Nyborg Heldagsskole har plads til 41 normalt begavede børn, der ikke kan være i en almindelig folkeskole, fordi de mangler redskaber til at håndtere konflikter og til at være sammen med andre børn og voksne. Det lærer de på heldagsskolen gennem social træning.

Jakke Craft Kutch Indisk Boho Megh Hippie Designer Broderet Kvinders ZzxT8Ez

»Vi er en dyr skole. En plads koster 27.000 kroner om måneden, så vi er nødt til at fokusere på kvaliteten af vores arbejde. Ellers bliver vi ikke brugt«, siger Torben Juel, der modtager elever fra tre kommuner.

Eleverne er typisk to-tre år bagud med det faglige stof, men efter et par år på skolen vender de tilbage til almindelige folkeskoler. I år bliver 15 sluset ud. Men heldagsskolens arbejde handler om meget andet end dansk og matematik.

4 Kvinder Cardigan Orange Vert Jacques Størrelse xqTZ7S7F

»Eleverne har brug for faste strukturer og tydelige voksne, så det er vigtigt, at vi er enige om, hvordan vi omgås dem. Eleverne er normalt begavede, så uden klare regler for, hvordan vi håndterer konflikter, spiller de os hurtigt ud mod hinanden«, siger Torben Juel.

Ideen til det årlige servicetjek opstod for seks år siden, da to skoler blev lagt sammen til Nyborg Heldagsskole, og personalet var nødt til at få en fælles forståelse af pædagogikken.

De ansatte bliver engagerede

Personalet står selv for servicetjekket. Ledelsen er med for at skrive referat og for at tage hurtige beslutninger, så ændringer kan træde i kraft med det samme. Så da personalet efterlyste et kursus i førstehjælp, gik skolen straks i gang med at søge penge.

Netop medindflydelse er blandt de fordele, som lærernes tillidsrepræsentant Jeppe Dørup fremhæver.

»Vi kan sætte de punkter på dagsordenen, vi har lyst til, men jeg ser lige så meget servicetjekket som et godt ledelsesværktøj. I stedet for at lederen dikterer, hvordan han vil have skolen til at fungere, spørger han os, hvordan den kører, og hvad vi kan gøre bedre. Det får han engagerede medarbejdere ud af«, siger Jeppe Dørup.Off Nwot Spade Kate White Sleeve S Creme Prøve Women's Sweater 3 4 Sz IwprqEwBx

Månedens SkoleNyborg Heldagsskole er udpeget til Månedens Skole i maj, fordi skolen med et årligt servicetjek har udviklet sin egen metode til at evaluere sit arbejde. Undervisningsministeriet og Danmarks Lærerforening begrunder valget på denne måde:»Vi vil særligt fremhæve de positive resultater af servicetjekket, nemlig at medarbejderskab og medindflydelse sikres, at der skabes kvalitet i opgaveløsningen, og at skolen opnår en ensartet konflikthåndtering (.) Det er desuden positivt, at de gode erfaringer med servicetjekket afspejles i skolens evne til at få tilbagesluset størstedelen af eleverne til almindelige folkeskoler«.

Broderet Megh Indisk Craft Boho Designer Kvinders Kutch Jakke Hippie Sp7943 Ryon Sarah iført Colr Onesize Bnwt Kvinder Pacini Strikvarer Agent Mix Jumper ngvOgWBxY

Nyheder

Skoleskak på Nyborg Heldagsskole
03/12 2018 kl. 08:34
SFA - Skoleskak for alle Nyborg Heldagsskole ...
Boho Designer Jakke Hippie Indisk Megh Craft Kutch Kvinders Broderet
Fredag den 1. juni, var der indvielse og reception ...
Indisk Designer Kutch Kvinders Jakke Boho Megh Craft Broderet Hippie
Megh Designer Hippie Indisk Kvinders Craft Kutch Boho Broderet Jakke
Indbydelse til Årsmøde 2018 på Nyborg Heldagsskole Torsdag ...
Sidste nyt, om Konfliktvarsel i Nyborg Kommune. Konfliktvarslen ...
Konfliktvarsler i Nyborg Kommune
11/03 2018 kl. 11:07
Gorgeous Roxy Seersucker Womans Small Vest fBIwrqZB
Informationsbrev fra Nyborg Kommune: Konfliktvarsler ...
Chicos Nwt 14 12 Trudi 109 Trim 2 Ink Chico Størrelse Animal Jacket qaXwOP0Læder Pelle Women's Jakke Vintage Suede S 80's 8IrXEqI
Broderet Boho Megh Designer Jakke Kvinders Indisk Kutch Craft Hippie
11/03 2018 kl. 10:52
Skolen "udvidet" med Pårupvej 27B. Den 1. marts ...
Winter Hooded Chic Jacket Mink Yh Fur Overcoat Women's Thick 2019 Sort Luksus aBq84R
Hippie Designer Kvinders Indisk Kutch Craft Boho Jakke Megh Broderet