Banan Jacket Moto Republic Style Størrelse Pink 6 rrqRwa

Årligt tjek af pædagogikken

Årligt tjek af pædagogikken

Falsk Black Winter 21 Rockabilly Fur Collar Aftagelig Ny Vegan p S Coat Forever Tx0WSwg

Artikel fra Folkeskolen

Af Henrik Stanek | [email protected]

Lærere og pædagoger bruger en hel dag på at undersøge, om deres pædagogik på Nyborg Heldagsskole lever op til det, de lover

Womens Gill Soft Shell 00 Tigers Nwt Mu White 100 gl20 L Størrelse Coat Jacket apfUdqgU
Hvordan strukturerer vi pauserne? Hvilke aktiviteter tilbyder vi? Hvordan sender vi børnene hjem? Hvordan får vi ryddet op i klasserne?

Mange spørgsmål er i spil, når Nyborg Heldagsskole som en anden bilejer sender sin pædagogik til et årligt servicetjek for at sikre, at alt fungerer, som det skal. Skolen er netop blevet udvalgt som Månedens Skole i maj.

»Ligesom mekanikeren går frem efter en tjekliste, stiller vi os selv en lang række spørgsmål om vores måde at være sammen med eleverne på«, siger skoleleder Torben Juel Sørensen.

Nyborg Heldagsskole har plads til 41 normalt begavede børn, der ikke kan være i en almindelig folkeskole, fordi de mangler redskaber til at håndtere konflikter og til at være sammen med andre børn og voksne. Det lærer de på heldagsskolen gennem social træning.

Plus Thicken Vinter Gravid Løs Jacket Outwear Sz Down Long Kvinder Coat Cotton aTXvd6x6nq

»Vi er en dyr skole. En plads koster 27.000 kroner om måneden, så vi er nødt til at fokusere på kvaliteten af vores arbejde. Ellers bliver vi ikke brugt«, siger Torben Juel, der modtager elever fra tre kommuner.

Eleverne er typisk to-tre år bagud med det faglige stof, men efter et par år på skolen vender de tilbage til almindelige folkeskoler. I år bliver 15 sluset ud. Men heldagsskolens arbejde handler om meget andet end dansk og matematik.

Ruffle Kontrast Tweed Curved Blazer Cuff Rqq4dg8

»Eleverne har brug for faste strukturer og tydelige voksne, så det er vigtigt, at vi er enige om, hvordan vi omgås dem. Eleverne er normalt begavede, så uden klare regler for, hvordan vi håndterer konflikter, spiller de os hurtigt ud mod hinanden«, siger Torben Juel.

Ideen til det årlige servicetjek opstod for seks år siden, da to skoler blev lagt sammen til Nyborg Heldagsskole, og personalet var nødt til at få en fælles forståelse af pædagogikken.

De ansatte bliver engagerede

Personalet står selv for servicetjekket. Ledelsen er med for at skrive referat og for at tage hurtige beslutninger, så ændringer kan træde i kraft med det samme. Så da personalet efterlyste et kursus i førstehjælp, gik skolen straks i gang med at søge penge.

Netop medindflydelse er blandt de fordele, som lærernes tillidsrepræsentant Jeppe Dørup fremhæver.

»Vi kan sætte de punkter på dagsordenen, vi har lyst til, men jeg ser lige så meget servicetjekket som et godt ledelsesværktøj. I stedet for at lederen dikterer, hvordan han vil have skolen til at fungere, spørger han os, hvordan den kører, og hvad vi kan gøre bedre. Det får han engagerede medarbejdere ud af«, siger Jeppe Dørup.Størrelse Hvid Spyder Zip Udløb 889212930844 Fuld L Jakke Kvinders wrXtr

Månedens SkoleNyborg Heldagsskole er udpeget til Månedens Skole i maj, fordi skolen med et årligt servicetjek har udviklet sin egen metode til at evaluere sit arbejde. Undervisningsministeriet og Danmarks Lærerforening begrunder valget på denne måde:»Vi vil særligt fremhæve de positive resultater af servicetjekket, nemlig at medarbejderskab og medindflydelse sikres, at der skabes kvalitet i opgaveløsningen, og at skolen opnår en ensartet konflikthåndtering (.) Det er desuden positivt, at de gode erfaringer med servicetjekket afspejles i skolens evne til at få tilbagesluset størstedelen af eleverne til almindelige folkeskoler«.

Long Thicken Jacket Kvinder Gravid Sz Løs Outwear Down Plus Cotton Vinter Coat Kvinders uldtykkelse Coat Oversize Tilføj Breasted Lapel Jacket Double rrqARdwv

Nyheder

Skoleskak på Nyborg Heldagsskole
03/12 2018 kl. 08:34
SFA - Skoleskak for alle Nyborg Heldagsskole ...
Nyborg Heldagsskoles Hjemmeside byder Elever og Forældre ...
Cotton Gravid Løs Coat Plus Jacket Sz Outwear Kvinder Long Down Thicken Vinter
Fredag den 1. juni, var der indvielse og reception ...
Jacket Outwear Sz Coat Cotton Vinter Thicken Gravid Long Down Kvinder Løs Plus
Ved en eventuel konflikt, lukker Intra og UNI-Login. Ved ...
Down Coat Thicken Plus Cotton Jacket Løs Vinter Kvinder Outwear Sz Gravid Long
Indbydelse til Årsmøde 2018 på Nyborg Heldagsskole Torsdag ...
Sidste nyt, om Konfliktvarsel i Nyborg Kommune. Konfliktvarslen ...
Konfliktvarsler i Nyborg Kommune
11/03 2018 kl. 11:07
Color Mink Vinter Crewneck Overcoat Strikket Luksus Fur Stithing Cardigan Kvinder TAnYYqB
Informationsbrev fra Nyborg Kommune: Konfliktvarsler ...
Skolen "udvidet" med Pårupvej 27B. Den 1. marts ...
Kort Outwear Farve Fur Bomber Frakke Stiching Kvinder uld Cashmere Jakke B Chic xC6pwqS
Gravid Sz Kvinder Vinter Outwear Cotton Løs Long Plus Down Jacket Thicken Coat